Committee

The committee of Simba ’13 consists of:

Karin Dirksen
Chairman
Theoretical Physics

Ik ben nu derdejaars student Theoretische Natuurkunde en doe daarbij ook nog het Honours College. Ik volg met veel plezier mijn colleges en ik leer en ervaar graag nieuwe dingen. Daarom was voor mij de keus ook niet zo moeilijk om nu de GBE commissie te gaan doen: een wetenschappelijke reis organiseren naar een amazing locatie ergens in de wereld. Geweldig om nu mijn studie te kunnen combineren, maar ook het mooie Zuid-Afrika te gaan ervaren. Ik kan niet wachten tot het zo ver is!

Armin Palavra
Excursion programme
Applied Physics

Op het moment van schrijven ben ik 5e jaars student Technische natuurkunde. Bij de FMF heb ik al aardig wat commissies achter m’n naam kunnen zetten, maar er miste er nog één: en dat was de GBE. Want is het niet geweldig om een commissie te beginnen met de vraag: “Waar zullen we heen? We kunnen uit de hele wereld kiezen.” Het werd dus Zuid-Afrika. En als commissaris-dagprogramma ga ik er voor zorgen dat alles wat het bezoeken waard is ook bezocht zal gaan worden!

Tom Nijbroek
Business relations
Applied Physics

Ik ben nu 5e jaars Technische Natuurkunde student, ik ben in de GBE commissie gegaan omdat dit mij een mooie gelegenheid leek om een wat zwaardere commissie te combineren met een groot voordeel: drie weken weg op je eigen droomvakantie.

Roald Ruiter
Business relations
Applied Physics

Inmiddels zit ik in mijn vijfde jaar aan de RuG en ben sinds eind 2011 actief lid bij de FMF. Ik ben de GBE commissie gaan doen, omdat dit mij de kans biedt 3 weken buiten Europa te vertoeven in een collegejaar.

Isabelle Tan
Treasurer
Mathematics

Ik zit momenteel in het 2e jaar van Wiskunde en hiernaast in het 1e jaar van Kunstmatige Intelligentie aan de RuG. Ik ben in de GBE commissie gegaan omdat het de perfecte mogelijkheid is om commissiewerk te combineren met een intercontinentale reis met medestudenten.

stellenbosch-29