Paspoort kopieën, tweede deelnemersbijeenkomst en meer

Hierbij een nieuwe update (ook via e-mail verschenen) wat betreft voorbereidingen van de reis.

Er zijn een aantal dingen die jullie zelf moeten regelen. Uitleg hierover en deadlines vind je hieronder:

Pinnen in het buitenland

Om skimming tegen te gaan hebben veel banken pinnen in landen buiten europa geblokkeerd. Deze blokkade moet je dus opheffen voordat je naar Zuid-Afrika gaat. Kijk op de site van jouw bank om te kijken hoe je dat doet.

Paspoort

De vliegtickets zullen binnenkort volledig betaald worden. Aangezien de vliegtickets op naam gaan, hebben we een kopie van je paspoort nodig zodat we de tickets kunnen ophalen. Stuur deze dan ook zo spoedig mogelijk en uiterlijk 30 januari 2013 op.

Inentingen

Zoals al eerder aangegeven worden bepaalde inentingen (DTP, Hepatitus A) en malariapillen (zeker omdat we op safari gaan) aangeraden voordat we op reis gaan. Het wordt door de GGD geadviseerd om deze inentingen minimaal twee maanden voordat we op reis gaan, te halen. Hou daar dus rekening mee. Kijk verder in je polisvoorwaarden in hoeverre inentingen vergoed worden door je zorgverzekeraar.

Foto 

Op onze mooie site simba.fmf.nl willen we graag een lijst van alle deelnemers en beide stafleden, met foto, naam en studie/werkgebied. Kun je daarom dan ook een leuke foto van jezelf opsturen?

Tweede betalingstermijn

De tweede betalingstermijn zit er ook weer aan te komen. Mocht je er voor gekozen hebben om jouw deelnemersbijdrage in termijnen over te maken, dan zien we graag je tweede betaling van €300,- tegemoet voor 1 februari 2013.

Maak het bedrag over naar 59.16.96.371 t.n.v. Stichting GBE-FMF onder vermelding van “Deelnemersbijdrage GBE 2013 <<je naam>>”.

Ik wil jullie er nog aan herinneren om lid te worden van de NNV. Dit kan hier http://www.nnv.nl/individuen/ en is snel en eenvoudig te doen. Geef je NNV lidnummer aan ons door zodra je die hebt, wij ontvangen namelijk subsidie voor elke deelnemer die lid is. Voor iedereen die voor 1 Februari 0:00 nog niet zijn NNV lidnummer heeft doorgegeven, bedraagt de 3e termijn niet €300,- maar €375,-. Aangezien een lidmaatschap €11,50 kost, is dit voor jullie ook voordeliger! Regel dit vooral op tijd, want het verwerken van je aanmelding bij de NNV duurt even (een week oid).De derde en laatste termijn staat voor 1 maart 2013.

Tweede deelnemersbijeenkomst

Een groot deel van jullie heeft nu bericht gehad over zijn of haar case en gaat daar binnenkort mee aan de slag. Op de tweede deelnemersbijeenkomst dinsdagavond 19 februari 2013 willen we jullie dan ook vragen kort iets over je case te vertellen. Meer informatie over die bijeenkomst (Wat? Waar? Hoe laat? etc.) volgt nog!

Posted in News