Tweede deelnemersbijeenkomst

Wat?: Tweede deelnemersbijeenkomst
Locatie: VIP-ruimte Nijenborgh 4
Beschrijving:

Op dinsdagavond 19 februari 2013 vindt de tweede deelnemersbijeenkomst plaats. We beginnen om 17.00 uur in de VIP-ruimte en zijn rond 20.00 uur klaar. Tussendoor zullen we met zijn allen pizza eten. De pizza is op eigen kosten en de pizzalijst hangt op de deur van de FMF kamer. Gelieve voor 15 Februari je keuze aan te geven, desnoods via de mail. Drinken faciliteert Simba’13.

Tijdens deze bijeenkomst staan twee dingen centraal. Ten eerste zullen we uitgebreid(er) ingaan op het dagprogramma en ook de steden waar we naartoe reizen. Hoewle jullie bijna allemaal bij de pubquiz aanwezig waren en dus wat leuke feitjes te weten zijn gekomen, willen we jullie nu wat beter vertellen wat je van Kaapstad en Pretoria/Johannesburg kunt verwachten.

In het tweede onderdeel van de bijeenkomst staan de cases centraal. We willen iedereen vragen kort iets te vertellen over zijn/haar case. Als je nog niet begonnen bent, gaat dat misschien wat lastig, maar vertel dan bijvoorbeeld globaal iets over de opdracht of over bij welk bedrijf je iets gaat doen. Als je al wel begonnen bent, kun je je opdracht toelichten, je voortgang of wat je geleerd hebt. Dit zijn slechts ideeën waar je aan kunt denken zodat we je dan niet helemaal overvallen. Creativiteit wordt altijd gewaardeerd. En nee, maak je geen zorgen, deze presentatie is niets officieels, maar slechts een manier waardoor jullie als deelnemrs ook een beetje een beeld krijgen van wat iedereen allemaal doet als casestudie.
Begin: 17:00
Datum: 19-2-2013
Eind: 20:00

Posted in News